Gépeink > KS AluKap Duo redőnygyártógép automata adagolóasztallal (arriterező)

 

Műszaki adatok:

0336 Redőnygyártó és összerögzítő gép KS AluKap Duo (gyártásirány jobbról balra) KS AluKap Duo gyárt, összefűz és összerögzít alumínium redőnyöket.

A számítógép vezérlet gép automatikusan behúzza a lécét, szükséges hosszra vágja, egymásba fűzi, és mindkét végén arriterrel látja el.

A KS Gyártó és összefűző gép sajátossága, hogy két különböző szélességű profilt tud kezelni szerszámcsere nélkül. A redőnylécek közötti átváltást egy szervomunkahenger teszi lehetővé.

Kiegészítésként számítógépes ellenőrzéssel, rendeléskezelővel, és érintőképernyős ipari kijelzővel van ellátva a KS AluKap Duo. A visszamaradóléc optimalizálásával garantálható a maximális léc felhasználás.

 

 

Alap kivitel:

Az ár magába foglalja a teljes gépet, a címkenyomtatót, a hálózati kártyát, két profilra a behúzást végző szerkezetet, beleértve a két fejegységet (két profilhoz pl. 39 és 52 mm), és 6-os tárolót.

Technikai adatok:

0309    KS AluSort arriter szortírozógép, egy típusú arriter rendezése a tárlóba (39 mm = KS 009)

0309    KS AluSort arriter szortírozógép, egy típusú arriter rendezése a tárlóba (52 mm = KS 001)

0317   Automata adagolóasztal

A KS AluKap Duo egy automata adagolóasztallal van ellátva a redőnygyártáshoz 6,5 m hosszig. A léctárolóba kb. 15-20 rétegnyi lehet elhelyezni. A különböző lécek tárolására egy polc van felé helyezve az adagolóasztalra. Innen automatikusan és sérülésmentesen kerülnek átadásra a KS AluKap Duo-hoz.

A maradéklécek a gépelejére kerülnek anélkül, hogy zavarnák a munkafolyamatot. Innen könnyen visszahelyezhetők a gépbe (automatikus maradék optimalizálás)

03020006 Kézi tűzőgép 71/16-421 5 m-es csatlakozócsővel

0312 Vonalkód csatlakozó és olvasó egy alapértelmezett 33 jeles (kód 128) egységhez

Akár 80 mm széles vonalkódok is könnyen leolvashatók vele.